Broj osoba
Trošak
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme kuhanja
Hranjivo i ukusno
Proteini | 27,7 g |
Ugljikohidrati | 31,7 g |
Masti | 15,8 g |
Natrij | 0,98 g |
Mora biti ukusno, zdravo I praktično: u kuhinji, želite imati sve! S receptima Nutritious and Delicious konačno je moguće napraviti spoj gastronomskog užitka I zdravih, izbalansiranih obroka. Tefal predstavlja inovativne uređaje za kuhanje I jedinstvene recepte koji zadržavaju hranjive vrijednosti namirnica.
Marinirajte odreske od janjetine začinjene majčinom dušicom, crnim vinom i lukom kozjakom. Stavite janjetinu u košaru zajedno s lukom kozjakom, majčinom dušicom i celerom. Vino ostavite sa strane.
Kuhajte na pari 15 minuta s predjelom i desertom. Za to vrijeme reducirajte crno vino u visokoj posudi dok ne postane gotovo suho. Dodajte temeljac, a zatim žele od crvenog ribiza te zagrijte na slaboj temperaturi dok se ne otopi. Začinite prema želji.
Kad se meso skuha, propasirajte celer kroz pasirku za povrće ili napravite od njega pire štapnim mikserom te dodajte crème fraîche. Stavite nekoliko žlica pirea od celera na svaki tanjur i prekrijte odrescima od janjetine u umaku.