Bakalar na pari s povrćem i nouc mam umakom

Bakalar na pari s povrćem i nouc mam umakom

  • 4

    Broj osoba

  • Umjereno skupo

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 4 fileta bakalara
  • 4 mrkve
  • 2 poriluka
  • 1 limeta
  • 2 male žlice nouc mam umaka
  • 1 velika žlica svježe sjeckanog korijandera
  • 1 velika žlica svježe sjeckane mente
  • 400 g kvinoje

Priprema

Kuhajte 400 g kvinoje s nasjeckanom mentom 10 minuta u Tefal DETOX LONCU .

Ogulite mrkvu. Za maksimalnu udobnost i ergonomiju izrežite tanke kriške na svojoj Tefal dasci za rezanje. Operite poriluk i ukloniti zeleni dio. Izrežite poriluk na tanke ploške. Stavite riblje filete u košaricu za kuhanje na pari.

Dodajte narezano povrće i poškropite sokom limete, nuoc mam umakom. Parite 10 minuta na pari vašeg DETOX lonca. Poslužite sa svježe nasjeckanim korijanderom.

Uživajte!