Broj osoba
Trošak
Težina pripreme
Zagrijte šećer u prahu i vodu u svom Tefal loncu s neprianjajućom oblogom. Pričekajte da karamela porumeni (ne miješajte).
Maknite sa štednjaka, dodajte posoljeni maslac, promiješajte i dodajte svježe vrhnje. Ostaviti da se ohladi.
Ulijte mlijeko u tanjur. U posudi razmutite jaje. Koristite brioš kruh star nekoliko dana. Narežite ga na kriške debljine 1 cm. Krišku prvo umočite u mlijeko, a zatim u razmućeno jaje.
Zagrijte svoju neprianjajuću TEFAL tavu i pričekajte da Thermo-Signal postane crven. Znači da je na savršenoj temperaturi za početak kuhanja.
Zagrijte malo biljnog ulja i pecite kriške brioša nekoliko minuta sa svake strane. Kriška će izvana biti hrskava, a iznutra mekana.
U tanjur stavite kriške brioša i svaku prelijte s malo zagrijanog karamela.