Cvjetača na indijski način

Cvjetača na indijski način

Predjelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 250 g cvjetače, oprane i narezane na male cvjetiće
  • 1/2 velike žlice ulja kikirikija
  • 20 g zdrobljenih indijskih oraha
  • 1/2 velike žlice curry paste
  • 1 mala žlica madras curryja u prahu
  • 200 g rajčica, opranih i narezanih na 8 komada
  • 40 ml pilećeg temeljca
  • 1/2 velike žlice korijandera, opranog i nasjeckanog
  • 1/2 luka, oguljenog i nasjeckanog
  • 1,5 velika žlica kokosovog vrhnja

Priprema

Pripremite sastojke.

Ulijte ulje u posudu za kuhanje.

Pržite luk, curry pastu i curry u prahu 2 minute. Dodajte cvjetaču. Sjedinite miješanjem.

Dodajte rajčicu, temeljac i kokosovo vrhnje. Pomiješajte.

Vrijeme kuhanja pod pritiskom: 2 minute

Cvjetača treba ostati hrskava. Pospite indijskim orasima i korijanderom. Poslužite.