Broj osoba
Trošak
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme kuhanja
Karamel: Stavite šećer u tavu. Kuhajte na srednjoj toplini i dopustite da se šećer počne karamelizirati. Kad počne poprimati smeđu boju, miješajte tako da se karamelizira ravnomjerno.
Dodajte vrhnje , malo po malo da ne dođe do prskanja. Na kraju dodajte maslac. Dobro promiješajte. Izvadite i ostavite da se ohladi.
Ulijte malo karamele u svaku posudicu.
Krema: Pomijšajte 100 g karamela s vrhnjem, a zatim s mlijekom. Navlažite škrob sa 7 cl tekućine. Dodaj preostalu tekućinu. Stavite u tavu. Kuhajte na srednjoj temperaturi neprestano miješajući.
Maknite s izvora topline i dodajte dva žumanjka. Dobro promiješajte.
Odmah podijeliti kremu u posudice. Ostavite da se ohladi.
Ukrasite karameliziranim kokicama.