Estouffade od lososa i komorača

Estouffade od lososa i komorača

Glavno jelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 2 odreska lososa od 150 g svaki (s uklonjenom kožom)
  • 200 g nasjeckanog komorača
  • 100 g mrkve, tanko narezane
  • 1 velika žlica maslinovog ulja
  • 10 zrnaca ružičastog papra
  • 2 velike žlice gustog punomasnog crème fraîchea
  • Sol, papar
  • 1 prstohvat svježeg kopra, nasjeckanog
  • 100 ml ribljeg temeljca

Priprema

Pripremite sastojke.

Ulijte ulje u posudu za kuhanje.

Popržite komorač i mrkvu.

Na povrće dodajte losos, posolite i popaprite te prekrijte ružičastog papra. Ulijte temeljac da prekrije sastojke.

Kuhanje pod pritiskom.

Komoraču dodajte vrhnje i nasjeckani kopar. Poslužite.