Broj osoba
Trošak
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme kuhanja
Nježno popržite sitno narezani luk na tavi s masti dok ne dobije zlatno-smeđu boju. Uklonite s topline i pustite da se malo ohladi.
Ulijte 1,5 l hladne vode. Dodajte sol i papar. Koristite razinu tlaka 2. Poklopite poklopac kako biste dostigli puni tlak. Kuhajte 5 minuta.
Uklonite lonac s topline i ostavite ga da se ohladi na sobnu temperaturu bez pomicanja kotačića za odabir tlaka. Kada indikator tlaka padne, otvorite poklopac. Zagustite s 2 žlice (30 ml) kukuruznog brašna pomiješanog s malo vode.
Umiješajte u juhu i prokuhajte, stalno miješajući. Ispecite nekoliko kriški kruha dok ne dobiju a zlatnu smeđu boju u tavi za prženje. Narežite kriške na četiri dijela. Postavite ih na dno zagrijane posude za juhu i prelijte juhu preko njih.
Posipajte naribanim sirom i poslužite.