Broj osoba
Trošak
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme kuhanja
Zagrijavajte svoju Tefal tavu dok Termo-signal ne postane crven.To znači da je vaša tava na pravoj temperaturi za početak kuhanja. Otopite maslac s lukom, pa dodajte i kapice.
Pirjajte kapice, ali u sredini ih ostavite prozirne. Zatim ih izvadite iz tave i sačuvajte za kasnije. Dodajte češnjak i peršin u tavu i ostavite da se zarumeni nekoliko sekundi.
Zagrijte tavu ponovno i dodajte konjak. Zapalite.
Da biste uspjeli flambiranje, u vruću tavu ulijte čašu alkohola po izboru sastojaka. Upalite šibicu i zapalite vatru na rubu posude. Pazite da se ne opečete.
Kad se plamen ugasi, dodajte kapice. Ne palite jakobove kapice jer bi to pogoršalo okus. Zatim dodajte bijelo vino i ostavite da se reducira za pola. Dodajte vrhnje i ostavite ga malo dok se umak ne zgusne.
Poslužite kao samostalno jelo ili uz linguine te sotirano povrće.
Pronađite jamstvene uvjete proizvoda
Pronađite servisne centre
Pronađite upute za uporabu Tefal proizvoda.
Pronađite odgovore na pitanja.
Naši savjetnici stoje Vam na usluzi..