Juneći gulaš s misom

Juneći gulaš s misom

Glavno jelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 500 g junetine za gulaš (lopatica, koljenica, potrbušina, vratina)
  • 300 ml miso juhe
  • 1 luk, oguljen i tanko narezan
  • 10 g svježeg đumbira, oguljenog i tanko narezanog
  • 250 g klica graha (ili narezanog pak choija)
  • 1 stabljika limunske trave
  • 400 g rižinih rezanaca, kuhanih
  • 1 velika žlica svježeg korijandera, opranog i nasjeckanog
  • 1 velika žlica svježe metvice, oprane i sitno nasjeckane
  • 1 velika žlica biljnog ulja

Priprema

Pripremite sastojke.

Ogulite i na tanko narežite luk.

Operite i sitno nasjeckajte svježu metvicu.

Ulijte ulje u posudu za kuhanje.

Zagrijte ulje. Dodajte klice graha. Sotirajte ih. Uklonite meso.

Stavite sve ostale sastojke osim začinskog bilja i rezanaca u posudu za kuhanje.

Vrijeme kuhanja pod pritiskom: 55 minuta

Dodajte rezance, začinsko bilje i klice graha. Pričekajte 5 minuta. Poslužite.