Meso punjeno sirom

Meso punjeno sirom

Glavno jelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 2 porcije sira Laughing Cow®
  • 200 g mesa za kobasice
  • 100 g junetine, nasjeckane (ili više mesa za kobasice)
  • 1/2 slatkog luka ili srebrenca, tanko narezanog
  • 1 režanj češnjaka, oguljen, s izvađenom klicom
  • 1 mala žlica kečapa
  • 1/2 tikvice, oprane i narezane na kockice
  • 1/2 malog patlidžana, opranog i narezanog na kockice
  • 200 g krumpira, opranog, oguljenog i narezanog na kockice
  • Sol

Priprema

Pripremite sastojke.

Tikvice operite i narežite na kockice.

Patlidžane operite i narežite na kockice.

Ogulite i nasjeckajte češnjak.

Ogulite i na tanko narežite luk.

Krumpir operite, ogulite i narežite na kockice.

Izmiksajte dvije vrste mesa i kečap. Napravite jednu veliku mesnu okruglicu po osobi i napunite je jednim dijelom sira.

Ulijte ulje u posudu za kuhanje.

Omekšajte luk. Dodajte polovicu povrća.

Na vrh stavite mesne okruglice. Dodajte ostatak povrća. Začinite.

Kuhanje pod pritiskom.

Poslužite.