Njoki s bijelim šparogama

Njoki s bijelim šparogama

Glavno jelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 270 g njoka (odjel rashlađenih proizvoda)
  • 6 vrhova bijelih šparoga, oguljenih
  • 1/2 slatkog luka cévenne, oguljenog i nasjeckanog
  • 3 kriške talijanske šunke, narezane na trakice
  • 150 ml povrtnog temeljca
  • 1 velika žlica maslinovog ulja
  • Sol, papar

Priprema

Pripremite sastojke.

Narežite šparoge na četiri komada. Ulijte ulje u posudu za kuhanje.

Kuhajte luk dok ne postane proziran. Dodajte ostale sastojke osim šunke.

Posolite i popaprite. Promiješajte.

Kuhanje pod pritiskom.

Podijelite na dva tanjura i ukrasite šunkom.