Odrezak u Chimichuri umaku

Odrezak u Chimichuri umaku

  • 4

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 4 odreska (oko 200g svaki)
  • 2 žlice crvenog vinskog octa
  • 1/2 limuna
  • 4 češnja češnjaka
  • 6 stabiljki peršina
  • 1/2 žličice ljute papričice
  • 60 ml maslinovog ulja
  • sol
  • papar

Priprema

Izvadite meso iz hladnjaka i ostavite na sobnoj temperaturi najmanje 30 minuta prije pečenja

Za to vrijeme pripremite chimichurri umak: u posudi pomiješajte ocat, limunov sok, nasjeckani češnjak, nasjeckani peršin i ulje. Dodajte prstohvat soli, papra i ljute papričice.

Digitalna verzija: Odaberite program Grill i zagrijte na 200 stupnjeva 15 minuta. Meso posolite i popaprite, a zatim ga stavite u Easy Fry & Grill košaru i pecite 2 minute sa svake strane.

Mehanička verzija: Zagrijte na 200 stupnjeva, zatim meso začinite solju i paprom, pa ga stavite u Easy Fry & Grill košaru i pecite 2 minute sa svake strane.