Broj osoba
Trošak
Težina pripreme
Vrijeme pripreme
Vrijeme kuhanja
Vrijeme mirovanja
Pomiješajte mlaćenicu sa senfom, ružmarinom i češnjakom. Stavite piletinu u veliku vrećicu s patentnim zatvaračem i ulijte smjesu s mlaćenicom. Ostavite u hladnjaku da se marinira najmanje 4 sata ili do 24 sata.
Uklonite piletinu iz marinade i otresite višak; bacite preostalu marinadu. Posipajte piletinu solju i paprom sa svih strana.
Odaberite program „Perad” i pritisnite „OK”. Lagano namastite posude za kuhanje s pomoću spreja za kuhanje. Kad ljubičasto svjetlo indikatora prestane treperiti, stavite piletinu na grill i poklopite .
Pecite dok svjetlo indikatora ne promijeni svoju boju u crvenu.
Savjeti: Poslužite sa zelenom salatom i pečenim krumpirima. Ako nemate mlaćenice, umjesto nje možete u marinadi upotrijebiti običan jogurt s niskim udjelom masnoće.