Rižoto od kozica

Rižoto od kozica

Glavno jelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 160 g mesa kozica
  • 200 g riže
  • 6 dl temeljca
  • 0,6 dl maslinovog ulja
  • 20 g nasjeckanog češnjaka
  • 0,8 dl bijelog vina
  • 40 g sira Grana padano
  • 30 g maslaca
  • 10 g peršinovog lista
  • 6 g soli i papra

Priprema

Pripremite sastojke.

Nasjeckajte češnjak.

Dodajte kozice, maslinovo ulje i sol.

Popržite kozice, dodajte nasjeckani češnjak, podlijte bijelim vinom.

Dodajte rižu.

Kuhanje pod pritiskom.

Završite rižoto Grana Padanom, maslacem i maslinovim uljem.