Rougail od kobasica

Rougail od kobasica

Glavno jelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 300 g kobasica (Morteau ili Montbéliard) narezanih na ploške
  • 5 g nasjeckanog đumbira
  • 1 velika žlica maslinovog ulja
  • 1 luk, oguljen i tanko narezan
  • 200 g sjeckanih rajčica
  • 1/2 male žlice mljevene kajenske paprike
  • 1 grančica timijana
  • 1/2 male žlice kurkume
  • 100 ml vode

Priprema

Pripremite sastojke.

Ulijte ulje u posudu za kuhanje.

Pržite luk nekoliko trenutaka dok ne posmeđi.

Dodajte kobasice, đumbir, rajčice s timijanom, kurkumom, čili paprikom i vodom.

Kuhanje pod pritiskom.

Poslužite rougail od kobasice s rižom.