Svinjetina s čilijem i indijskim orasima

Svinjetina s čilijem i indijskim orasima

Glavno jelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

Sastojci

  • 300 g svinjske pisanice, vrlo tanko narezane
  • 1,5 velika žlica ulja kikirikija
  • 2 proljetna luka, narezana na veličinu od 3 cm
  • 25 g prženih indijskih oraha
  • 1/2 velike žlice ribljeg umaka
  • 1/2 velike žlice umaka od kamenica
  • 1 velika žlica čili paste
  • 1/2 velike žlice tajlandskog bosiljka, opranog i nasjeckanog (kao zamjena, upotrijebite svježi korijander)

Priprema

Pripremite sastojke.

Ulijte ulje u posudu za kuhanje.

Popržite luk. Dodajte svinjetinu. Pržite 4 minute sa svih strana dok ne posmeđi. Miješajte 4 minute.

Ukrasite indijskim orasima i tajlandskim bosiljkom. Poslužite.