Svježa domaća pizza

Svježa domaća pizza

Glavno jelo

  • 4

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 300 g svježeg tijesta za pizzu
  • Brašno za valjanje tijesta
  • 100 g umaka od rajčice
  • 100 g svježe mozzarelle, narezane na kriške
  • 50 g (1/4 šalice) narezanih crnih maslina
  • 4 do 5 narezanih gljiva
  • 2 kriške kuhane šunke
  • 1/2 narezane zelene rog paprike
  • Svježi listovi bosiljka
  • Sol i papar

Priprema

1. Na pobrašnjenom stolu izvaljajte tijesto debljine 12 do 15 mm u veličini Snacking & Baking nastavka. Stavite tijesto u nastavak.

2. Prelijte malo umaka od rajčice po tijestu. Poslažite narezanu mozzarellu, ostale sastojke i bosiljak. Na kraju, začinite solju i paprom.

3. Uključite roštilj. Odaberite ručni način rada i postavku crvene boje. Pecite pizzu 10 minuta nakon zvučnog signala za crvenu boju, ili dok se pizza dobro ne ispeče.