Zečetina sa senfom

Zečetina sa senfom

Glavno jelo

  • 2

    Broj osoba

  • Jeftino

    Trošak

  • Jako lako

    Težina pripreme

  • Vrijeme pripreme

  • Vrijeme kuhanja

Sastojci

  • 2 zečja zabatka prerezana na pola i uvaljana u brašno
  • 1/2 luka, sitno nasjeckanog
  • 50 ml telećeg temeljca
  • 200 g nasjeckane mrkve
  • 70 ml bijelog vina
  • 1 mala žlica nasjeckane kadulje
  • 1 mala žlica soli i papra
  • 1 velika žlica biljnog ulja
  • 1 velika žlica senfa
  • 1 velika žlica gustog vrhnja za kuhanje

Priprema

Pripremite sastojke.

Ulijte ulje u posudu za kuhanje.

Pržite zečje zabatke sa svih strana dok ne posmeđe.

Dodajte luk i mrkvu. Dodajte vino, a zatim teleći temeljac, gusto kiselo vrhnje i senf. Posolite i popaprite.

Kuhanje pod pritiskom.

Dodajte nasjeckanu kadulju i poslužite.